Zoeken

flirt met: JikkeSloot uit Sneek, Friesland

JikkeSloot

 • Naam: JikkeSloot
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 28 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Sneek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben wat fanatieker dan de rest van mijn vriendinnen. niet echt een buitenbeentje, al hoe zeker, soms voelt het zeker zo. Zij zijn een stuk braver dan ik. En helaas zijn de jongens ook zo. Niet tegen brave jongens, waar die heren hier zijn een wilde juffrouw als mij niet gewend. En dat in SNEEK?! De wildste stad van Friesland!!!!

Over jou: leuk, wild, grote bek, allemaal niet verkeerd. Goed bepakt maar zeker onbehaarde daar beneden hahaha!
Ik heb ooit is met een man gehad, bleek getrouwd te zijn. Ok, ben ik neit zo’n voorstander van. Of je moet een goeie reden hebben om getrouwd te zijn :p

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
17 jul 2013 Geplaatst in Friesland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!