Zoeken

hotel sex afspraak met: Arrowheart uit Bellem, Oost-Vlaanderen

Arrowheart

 • Naam: Arrowheart
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Bellem
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een spontane, vrolijke en jongedame. Aangezien ik in het dagelijkse leven jou nog niet ben tegengekomen, probeer ik het maar eens op deze manier.
Ik vind het heerlijk om er af en toe op uit te trekken, weekendjes weg te gaan, vakanties te vieren

Maar ook thuis kan ik me goed vermaken. Met een goed boek op de bank. Of heerlijk muziek luisteren.. En als jij dan naast me zit, kunnen we filosoferen over het leven….. En leg mijn boek dan zeker opzij. Tenzij het een heeel goed boek is….
Ik kan genieten van de kleine dingen van leven.

Over jou: Ik ben op zoek naar een man voor goede tijden en slechte tijden.
Iemand waarmee ik mee kan lachen en waarmee ik er lekker op uit kan gaan, lekkere dingen kan doen. ik ben gek op reizen en zou het leuk vinden om daar met jou over te kunnen wegdromen en waarschijnlijk om leuke reizen samen te kunnen maken.

Spreekt dit je aan, stuur me dan een leuk boodschapje.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
24 jan 2014 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!