Zoeken

hotel sex afspraak met: Floorah uit Assen, Drenthe

Floorah

 • Naam: Floorah
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 18 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Assen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zoveel fouten die ik in mijn leven heb gemaakt die, als het zou kunnen, allemaal terug zou willen draaien.
Ver van mijn familie en vrienden (Zandvoort) verhuisd om bij mijn vriend te leven. Ik dacht, het is tijdelijk en dan gaan we samen op zoek om iets te kopen dichter bij mijn familie. Maar ik woon nu 2 jaar samen in Assen, en zo niet gesettled hier. Ik mis alles en iedereen. Het enige wat ik hier heb is mijn vriend, en die begint mij langzamerhand de keel uit te hangen.

In de hoop een beetje afleiding te vinden en vrienden, heb ik mij hier ingeschreven. Dating stand niet boven aan mijn lijst, maar gezien de situatie met mijn vriend, zou het best een positieve verandering/ opwinding kunnen zijn voor mij

Over jou: gewoon iemand om mee te spreken, mijn hart kan uitstorten…. want langzamerhand begin ik een binnenvetter te worden ha!

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
24 jan 2014 Geplaatst in Drenthe

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!