Zoeken

hotel sex afspraak met: MoniqueVDM uit Assen, Drenthe

MoniqueVDM

 • Naam: MoniqueVDM
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Assen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zoals vele anderen heb ik mij hier ingeschreven om spannende personen te ondervinden kennen en waarschijnlijk…..zou het leuk zijn als ik die ene mooie persoon hier tegen het (digitale) lijf loop! 😉

Over jou: Ben je spontaan, ondernemend, betrouwbaar, humoristisch, lief, intelligent en grappig? (Of bezit je enkele van deze eigenschappen?) 😉 Stuur dan een boodschapje! Denk dat ik zelf ook zeker aan deze eigenschappen (of de meeste) voldoe.
Het gaat bij mij om de match, dus…even mailen en dan zien we verder?

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
11 feb 2014 Geplaatst in Drenthe

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!