Zoeken

hotel sex afspraak met: Tilly01 uit Dendermonde, Oost-Vlaanderen

Tilly01

 • Naam: Tilly01
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Dendermonde
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een huiselijk type en houd van gezelligheid, ga graag bij vrienden en familie op visite. Ik zie er modern uit. Ik geniet van uit eten gaan, wandleen lekker op een terras zitten lange gesprekken te voeren

Over jou: Ik zoek een mooie spontane, fitte man, humoristisch van aard, die houd van leukheid, leuk erop uit trekken, steden bezoeken. Af en toe is een vinootje. Met een geliefde aan je zij is alles meer mooier!

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
16 okt 2013 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!