Zoeken

neuk afspraak met: Bardame uit Utrecht, Utrecht

Bardame

 • Naam: Bardame
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Utrecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij:

Over jou: Niet op zoek naar gebondenheid, zeker op zoek naar iemand die erop gericht is om mij tussen de lakens te pleasen en dat als doel heeft… Ongeremde sex, liever wat ruw want zacht doet ruimdenkend weinig voor me, met een aantrekkelijke man, met bij voorkeur een aantrekkelijke geest, van wie ik verder niets wil.
Een pleaser, bijna op het onderdanige af, hoe zeker ik geenszins gebrek heb om in een dominatrix-rol te gaan zitten

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , ,
01 mrt 2014 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!