Zoeken

neuk afspraak met: Crawling2you uit Tilburg, Noord-Brabant

Crawling2you

 • Naam: Crawling2you
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 37 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Tilburg
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een mooie spontane vrouw uit buurtvan Tilburg die zeker van gezelligheid houd..En dat kan op verschillende manieren geuit en opgevat worden.

Over jou: Mijn ideale sexpartner is iemand die ook van gezelligheid geniet.. die lekkere dingen wil ondernemen en ook zeker van een geintje geniet. Als je een gebondenheid hebt hoef je niet op me te contact opnemen.. Ik vind alleenstaand boys meer interessanter. Ook als je een stel bent hoef je niet op me te contact opnemen… als ik een triootje wil kan ik dat zelf zeker regelen 😉

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
03 jul 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!