Zoeken

neuk afspraak met: KopKoffie uit Hingene, Antwerpen

KopKoffie

 • Naam: KopKoffie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Hingene
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een zelfstandige, avontuurlijke, slimme tante die een mooie gast zoekt.
Ik geniet van spontaniteit en eerlijkheid. Ik ga er graag op uit met vriendinnen maar zit ook graag thuis op de bank met een goed glas wijn. Ik geniet van reizen naar verre landen. De komende levensjaren wil ik in meerdere landen gaan kijken, ik ben dus nieuwsgierig en leergierig.

Over jou: lol en lol maken horen zeker bij mij, ik denk dat ik dat in een vonk met jou nog het meest belangrijke vind.Liefde is niet iemand die aan al je wensen voldoet maar iemand waarvoor je wensen laat vallen. Ik wil dit heel graag voor je doen, ik hoop jij ook voor mij

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
11 dec 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!