Zoeken

neuk afspraak met: Sharrez uit Zwijndrecht, Antwerpen

Sharrez

 • Naam: Sharrez
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 41 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Zwijndrecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een leuk, sociale vrouw. Mijn seksleven was de afgelopen levensjaren niet bepaald wat het moest zijn, en nu ik in een soort van open romance zit, ben ga ik graag op zoek naar zowel een leuk ruimdenkend schatje als een stoere mannelijke minnaar.

Over jou: Als open schatje zoek ik een leuke wijf met leuke stevige memmen, die het opwindend vindt om uitgebreid met een wijf sex te hebben. Ervaring vind ik niet belangrijk, die heb ik zelf ook nog niet heel uitgebreid. Ik vind het belangrijk dat er ook buiten het bed een vonk is, dat we een leuk conversatie kunnen voeren, kunnen lachen en misschien zelfs goede schatjenen worden.

Qua mannelijke minnaar zoek ik een aantrekkelijke man die ervan geniet om een wijf uitgebreid te plezieren en die daartoe over het juiste gereedschap beschikt. Als de vonk er is, ken ik weinig taboes op sexueel gebied en is er meer mogelijk. Mocht je interesse hebben in een triootje, en je weet toevallig ook een leuke wijf met stevige memmen? Laat het me weten, dan word het zeker een ervaring om nooit te vergeten!

Uiteraard alleen safe sex.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
24 nov 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!