Zoeken

neuk afspraak met: Zomers1973 uit Venlo, Limburg

Zomers1973

 • Naam: Zomers1973
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Venlo
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zal ik wat lulligs vertellen wat ik heb gedaan? Deze image op mijn profiel is gemaakt door mijn voormalige vriend, met de gedachte de images te gebruiken voor internet daten. Ik was hem al een tijdje zat, maar hij wist van niks. Ja, noem mij maar een bitch, maar wie weet ga jij nog uit met deze bitch.
Ik weet zeker dat de gozers hier absoluut niet moeilijk gaan doen om een lady die gozers eventueel gebruikt voor seks. gozers vragen er zelf om weet ik uit ervaring.

Maar ik probeer de gozers niet in hun gevoelige plek te trappen. Ik ben hier waarschijnlijk ook om gezellige ervaring op te doen. Af en toe een date, uit eten en meer. En dan weet ik al waar de gozers aan denken als ik zeg “…en meer”.

Mag de beste man winnen en mij een mooie tijd bezorgen

Over jou: lekkere knapen , niet te oprecht. Ik ben niet, maar dan ook NIET op zoek naar een spannende liefde. Een romance kun je op meerdere manieren opvatten, en daar mag een lat- of sex romance zeker tussen staan.
one night stands zijn meer dan zekerkom

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
30 sep 2013 Geplaatst in Limburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!