Zoeken

neuk date met: Debbby uit Gendt, Gelderland

Debbby

 • Naam: Debbby
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 18 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Gendt
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Haaaai ik hoop dat mn schatje niet pissig wordt joh! !!:)) dat ze ook op de image staat, maja.., kon ff niet een andere lekkere pic vinden 😛 moe kunne tog? Ik ben Debby, leuk, spontaan en opwindend (ow ik ben trouwnes de links op de image ;-)) dat je me geen msg gaat sturen dat je denkt dat ik die rechst ben ;P

Over jou: Je hep zin een gave date ! en je ziet er zeker lekker uit waarschijnlijk .. wil nie 1 of ander sukkel naast me hebben ;;_))))

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 jun 2013 Geplaatst in Gelderland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!