Zoeken

neuk date met: Monna uit Turnhout, Antwerpen

Monna

 • Naam: Monna
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Turnhout
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Eerlijk en oprecht, beetje seksueel gefrustreerd. ik had meer eerder hier aan moeten beginnen. maar iets weerhield mij hier van. Ik denk misschien het onzekere. Ik heb dit nog nooit gedaan, maar wat ik over sites zoals deze lees, is het allemaal best positief, dus waarom zou ik niet een lekkere man hier ondervinden kennen. Misschien ligt het aan mij, maar kan ook aan de man liggen. maar ik wil niet meteen al mijn kansen vergooien.

Over jou: Een tegenpool van mij? of juist niet… Misschien zeker qua karakter. maar u mag net zo seksueel gefrustreerd zijn als ik. Dan hebben wij tenminste iets gemeen en waar wij elkaar goed kunnen aanvullen.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
13 feb 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!