Zoeken

neuk date met: Tangfastic uit Alkmaar, Noord-Holland

Tangfastic

 • Naam: Tangfastic
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Alkmaar
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Naar lang twijfelen, me toch maar aangemeld. Kijken of ik hier een mooie man tegen het lijf “loop”. Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie. Hiervoor ben ik werkzaam in de mediawereld. Of ik dit ook blijf doen, is waarschijnlijk afwachten. ik sta vaak open voor spannende uitdagingen. Ooit hoop ik mijn eigen bedrijfje te starten op Internet. Misschien zelfs zeker een dating website!

Over jou: knapen van boven de 35, laat staan knapen van 45/50 doe alsjeblieft geen moeite! Ik heb genoeg aan 1 papa:)!

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 jun 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!