Zoeken

neukafspraak met: AnneK uit Torhout, West-Vlaanderen

AnneK

 • Naam: AnneK
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Torhout
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een 51 jarige juffrouw op zoek naar een soortgelijke man. Ik word vaker jong ingeschat, maar zodra ik ze vertel hoe oud ik werkelijk ben, schrikken ze. Waarschijnlijk zijn ze bang dat ze dan meteen vast zitten aan een romance, maar dat is iets waar ik niet op zit te wachten.
Zat ervaringen met romances gehad en liever wil ik daar niet aan beginnen.
Maar waarom zit ik hier? Ach, een nachtje de deur uit met een lekkere man of gewoon opwindend mailen kan toch ook heel leuk zijn? Geen verplichtingen, dat is het allerbeste.

Over jou: Charmant en plezant, daar kom ik zeker de nacht mee door. Een goed gevoel voor lol vind ik erg belangrijk en een goede verstandhouding. We willen waarschijnlijk niet iets wat ons ongemakkelijk laat voelen.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
15 dec 2013 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!