Zoeken

neukafspraak met: DeniseStar uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

DeniseStar

 • Naam: DeniseStar
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hey!
Ik ben Denise, 27 jaar en werk als inrichtingsassistente. Ik geniet van reizen, gezelligheid, muziek en mooie dingen doen met vrienden. Heb een eigen (huur)flatje, mooie vrienden en familie en een fijne baan. Ik mis alleen nog een mooie man. Hier hoop ik dus die mooie, gezellige, vrolijke, avontuurlijke, humoristische gast/man te vinden.

Over jou: Voel je je aangesproken na het lezen van mijn karaktereigenschappen die mijn vrienden ook aan mij zouden toekennen ;), en geniet je eventueel net als ik ook van reizen, meer gezelligheid en heb je een beetje een vlotte babbel dan wordt het tijd dat wij elkaar beter ondervinden kennen. 🙂

Liefs Denise

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
15 dec 2013 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!