Zoeken

neukafspraak met: DriveBy uit Gavere, Oost-Vlaanderen

DriveBy

 • Naam: DriveBy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gavere
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: In een gebondenheid ben ik niet oprecht te nemen :p Als je snapt wat ik bedoel.
Een vaste gebondenheid is nix voor mij, dan liever af en toe een geile man om wat geils mee te doen. ik heb ondanks mijn leeftijd niet al te meer ervaring met mans, meer met mijzelf en de gebruikelijke speeltjes, maar ik wil toch liever het echte werk

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 jun 2013 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!