Zoeken

neukafspraak met: Novak uit Amsterdam, Noord-Holland

Novak

 • Naam: Novak
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen:
 • Haar: donkerblond
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben vanuit Tsjechië naar Nederland gekomen om Nederlands te studeren. Om de kosten te drukken werk ik daarnaast parttime in een winkel. Vroeger wilde ik vaak ballerina worden. Ik weet nog niet wat ik wil gaan doen na mijn studie maar ik heb nog even de tijd om daar over na te denken.

Over jou: Ik zoek lekkere jongens om mee te daten en te stappen. Heb inmiddels al een vriendenclubje om mij heen verzameld maar niemand om ook intiem samen dingen te geven. Daarnaast mis ik ook mijn landgenoten.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
20 mrt 2014 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!