Zoeken

neukafspraak met: Odette81 uit Den Haag, Zuid-Holland

Odette81

 • Naam: Odette81
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Den Haag
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben blonde Odette, een lekkere blonde Hollandse slanke juffrouw van 31 lentes jong. Ik ben ongeveer 172 cm. groot, heb lang blond haar, ben slank (tegen gezet aan) en heb mooiee borstjes en een klein kutje waarschijnlijk lekker glad onbehaarde met een mooie piercing

De image bij deze advertentie is mijn echte image!

Over jou: mooie man, minimaal 35 met meer hete ideeen en meer ervaring. Ik geniet van oudere heren

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
30 jul 2013 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!