Zoeken

neukafspraak met: Veer64 uit Tilburg, Noord-Brabant

Veer64

 • Naam: Veer64
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Tilburg
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een succesvolle vrouw op leeftijd, ik heb een druk sociaal bestaan maar ben altijd alleen in de uurtjes dat ik tijd heb. Ik schrijf namelijk grote theater shows en ben dus meer aan het werk.

Over jou: Ik zoek dus een vriendelijke en geile man, die mij kan geven met mijn carriere. Er staat meer tegenover, ik ben volledig financieel onafhankelijk en weet ook hoe ik moet genieten van het leven. Alleen is genieten met zijn tweetjes toch een stuk fijner dan alleen.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
14 aug 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!