Zoeken

neukdate met: discreetpijpen uit Dordrecht, Zuid-Holland

discreetpijpen

 • Naam: discreetpijpen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Dordrecht
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: mijn vriend weet niet dat ik hier ben ingeschreven, en helemaal niet waarvoor. En graag wil ik dat ook zo houden als personen dat niet erg vinden, maar ik heb ooit een ervaring gehad met een andere man op een feestje waar ik was… en dat gaat er maar niet uit mijn hoofd. Ten eerste omdat ik toen ontrouw ben geweest tegenover mijn vriend en ten tweede, het was gewoon erg opwindend wat ik heb gedaan. Normaal ben ik vaak een brave wijfie geweest, maar na die ene keer is er toch zeker wat veranderd…En gelukkig heb ik de image’s nog!

Over jou: na mijn wilde ervaring enkele weken geleden, wil ik het gewoon vaker doen, lekker de slet uithangen met een kerel….of meerdere.. want dat staat nu ook op mijn wenslijst voor de kerst hahaha
dus mooie kerels die geinteresseerd zijn, meld je eventjes!!!!

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
24 dec 2013 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!