Zoeken

neukdate met: Snoesjepoes uit Dentergem, West-Vlaanderen

Snoesjepoes

 • Naam: Snoesjepoes
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 52 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Dentergem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: hey ik ben Suzan, ik ben sinds 9 jaar weduwe, ben een heel gevoelig persoon. Hoogten en laagten zijn mij vreemd , alles probeer ik te relativeren en te gepaste tijd een oplossing voor te vinden. Ik ben een warm spontaan persoon maar neem graag de tijd om iemand te ondervinden kennen. Respect, begrip en vertrouwen zijn voor mij waardevolle begrippen. In een gebondenheid vind ik communicatie, openheid en eerlijkheid, belangrijk en de rest vertel ik je zelf .

Over jou: Via deze website wil ik in contact komen met personen die ook nog iets van hun leven willen maken. op zoek naar die (h) eerlijke man met klasse , beiden in elkaars buurtvan zichzelf kunnen zijn , zeer goed met elkaar kunnen spreken en elkander ruimte geven.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
24 mrt 2014 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!