Zoeken

neukdate met: Sorna uit Habay-la-Neuve, Luxemburg

Sorna

 • Naam: Sorna
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Luxemburg
 • Woonplaats: Habay-la-Neuve
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken:
 • Piercing: MBO
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben een dominante (samenwonend) tante die liever geheel bedekt gekleed gaat dan bloot en sexy. En geloof mij, er zijn kerels die daar heel erg opwindend van worden. Jij niet? Dan mag je spoedig het volgende profiel gaan bekijken. Windt het jou zeker op? Dan hoop ik je te interesseren voor een opwindende date. Ondertussen mag je alvast gaan dromen over mij. Wanneer je reageert hoor ik graag je fantasie.

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
17 mrt 2014 Geplaatst in Luxemburg

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!