Zoeken

neukdate met: WaterDame uit Assen, Drenthe

WaterDame

 • Naam: WaterDame
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Assen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik heb in eerste instantie een profiel aangemaakt omdat ik geinteresseerd was naar de verhalen op deze website. En personen, mijn complimenten. Ik heb inmiddels al heel wat verhaaltjes gelezen, en daar zitten een hoop originele oproepen tussen! Ik ben zelf niet echt op zoek naar een verhouding, dus contact opnemen op mijn profiel mag, maar de kans is klein dat je iets van me terughoort. Of je moet zeker heeeeeel leuk zijn.. 😉

hoogtepunt allemaal met het vinden van een leuk contact!

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
21 dec 2013 Geplaatst in Drenthe

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!