Zoeken

seksafspraak met: JoseVanD uit Gent, Oost-Vlaanderen

JoseVanD

 • Naam: JoseVanD
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 68 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: wit
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een rustige meid alleen, een lange verhouding achter de rug gehad tot mijn sexpartner aan een ziekte stierf. nu vul ik een groot deel van mijn tijd met lezen, familie bezoekjes en vele reisjes naar Groot Brittanie. Mijn voorouders komen er vandaan en het heeft een speciale plekje in mijn hart.

Over jou: Ik ben op zoek naar een gezellige reisgenoot. Iemand die van elk moment in het leven geniet. Iemand die een vinootje lust en ook zeker een sigaar.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
22 feb 2014 Geplaatst in Oost-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!