Zoeken

seksdate met: AnneAlleen uit Soest, Utrecht

AnneAlleen

 • Naam: AnneAlleen
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 73 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Soest
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een zorgzame, vriendelijke, spontane, temperamentvolle en warme tante die kan goed luisteren, begripvol en gastvrij.. Men zegt dat ik een vriendelijke uitstraling heb…. Mijn favoriete reizen bestaat uit een combinatie van: zon,strand,stedenbezoek,cruise en gewoon natuur.

Over jou: Graag wil ik een aardige man ontmoeten om samen lekkere dingen te ondernemen.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
10 dec 2013 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!