Zoeken

seksdate met: Charmed79 uit Goudswaard, Zuid-Holland

Charmed79

 • Naam: Charmed79
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Goudswaard
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: sorry van de vage plaatje, wilde niet te meer van mezelf laten zien. toch zeker een beetje gelukt of niet? Nee ik sta er niet naakt! ik heb gewoon een badpak aan!!
ik ben een alleenstaand tante, helaas voor mij…. mijn droomwens ooit? Een huis, grote tuin, vriendelijke man en kids. Tja, er zijn wat dingen gebeurd waardoor ik daar helemaal van ben afgestapt. Maar om te beginnen over daten? Daten doe je als je 18 bent, niet 33…
Ik zou dan allang mijn gast gevonden moeten hebben, maar dat is niet zo. Dus gaan we toch maar voor de dates….
Ja, ingewikkeld en verwarrend kan ik zeker wezen. Maar hopelijk raak je niet spoedig de draad kwijt, anders is mijn profiel behoorlijk nutteloos!

Over jou: Ik sta zeker voor alles open, gezien mijn ervaringen, kan er weinig mis gaan. Charmante gozers met leuke stoute ogen zijn vaak zekerkom. Heb je je woordje klaar? Barst maar los. Een goeie dosis lol is vaak een prachtige aanwinst!

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
29 sep 2013 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!