Zoeken

seksdate met: GezelligClubje uit Eindhoven, Noord-Brabant

GezelligClubje

 • Naam: GezelligClubje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Eindhoven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben de middelste van de drie op de plaatje, met de bruine haren. Wij zijn een hechte vriendenkring, maar ondanks dat ik het financieel goed heb, en de beste vriendinnen heb, voel ik me soms nog zeker alleen.
Mijn twee vriendinnen op de plaatje zijn een stel, ja,…ze zijn lesbisch.
Ze hebben mij er vaak erbij willen betrekken, maar mijn voorkeur gaat nog vaak uit naar kerels.
Ik zou nooit een piemel willen ruilen voor een vagina hahaha
Maar aandacht van een wijf is nooit verkeerd.

Over jou: Ik ben op zoek naar een man die geniet van een wat vollere meid van 61.
Niet alleen om leuk samen te zijn om lekkere dingen te doen. maar ook meer dan alleen leuk een drankje doen. Mijn vriendinnen hebben meer sex met elkaar, en voor mij is het al weer een tijd geleden. Soms voel ik me een beetje buitengesloten, omdat ik amper sexuele ervaringen nog mee maak.
Dus hoeft dit ook niet een ware liefdes romance te worden. sex is de hoofdreden.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
08 feb 2014 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!