Zoeken

seksdate met: SideKicker uit Eindhoven, Noord-Brabant

SideKicker

 • Naam: SideKicker
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Eindhoven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi!

Ik ben een sociale, zorgzame en eerlijke mevrouw. Ik vind het fijn om gezelschap te hebben en ben dus ook altijd met anderen te vinden. Maar vind het ook heerlijk om even de rust op te zoeken. Ik geniet van sfeer, heb daarom thuis ook altijd kaarsjes en wierook aanstaan. Ik probeer hiermee te ontspannen & kalmte en rust te vinden.

Over jou: Ben jij spontaan, leuk, lief en lijkt het je leuk om met mij op date te gaan, laat dan zeker een boodschapje achter.

ps, geen coma zuipers!!!

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
24 okt 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!