Zoeken

seksdate met: xxLoesjexx uit Anderlecht, Het Brussels Hoofdst

xxLoesjexx

 • Naam: xxLoesjexx
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 63 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Anderlecht
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, Ik ben een fitte, slanke, gezellige meid van 63 jaar. Sinds 7 jaar alleenstaand. Ik heb het naar mijn zin zoals het nu is, maar met zijn tweeën is alles meer gezelliger. Dus ik ben opzoek naar een aardige, gezellige fitte man om samen mooie dingen te doen, een maatje om mee te lachen, te chatten, te ondernemen.. Ik geniet, buiten mijn werk, van lekker buiten zijn zoals fietsen, wandelen, reizen, lezen, lekker eten, zon, zee, bos,bergen maar ook van lekker thuis met een CD of DVD en een drankje. Nieuwsgierig?

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
11 okt 2013 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!