Zoeken

sex afspraak met: Favorietje uit Middelburg, Zeeland

Favorietje

 • Naam: Favorietje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Middelburg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik wil een spanning beleven, de stoute schoenen aantrekken, doen wat niet mag. Ik ben al 6 jaar met dezelfde man. En ook al was ik opgegroeid met de gedachte dat stellen voor vaak bij elkaar blijven, ik ben waarschijnlijk geen zwaan.
En de mannelijke zwaan zit waarschijnlijk niet vaak voor de tv gekluisterd, laat nooit zijn mokkeltje in de steek, of geeft zijn cash uit aan vreemde hobbies waarbij meneer uren, nee dagenlang voor de playstation is gekluisterd.

En we leven ook steeds meer langs elkaar heen, en depri dat ik er van word?!
Tot een collega van 21 dan zegt dat hij mij de mooiste mokkel van de afdeling vind. Dat zijn moment dat ik de kleren van zijn lijf zou willen scheuren en hem zou eisen mij direct ter plekke te nemen!!!

Kan dit ook in het echt of blijft dat een fantasie?

Over jou: Kun jij mijn fantasie en mijn dagdromen waarmaken? Ben jij iemand die zonder angst zomaar op mij af durft te stappen, mij de hand neemt naar de magazijnhok en mij daar helemaal opgeilt en verwend?
Hey hallo? waar ben je dan? Ik zit hier en wacht op je, en een image zou heel erg prettig zijn. Hoeft waarschijnlijk niet alleen van je gelaat te zijn 😉

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 jan 2014 Geplaatst in Zeeland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!