Zoeken

sex afspraak met: LunaX uit Beerst, West-Vlaanderen

LunaX

 • Naam: LunaX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 21 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Beerst
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: Hoi ik ben Luna. Ik woon nog thuis maar ben druk op zoek naar een klein en goedkoop appartementje zodat ik eindelijk ruimdenkend ben in mijn doen en laten. Nu is het zeker heel lastig om een vriendje mee te nemen naar huis. Niet dat het niet mag ofzo maar ja, echt privacy heb je niet. Afspreken doe ik dan ook liever bij jou thuis en dan hoop ik dat je in de buurt woont of in ieder geval goed bereikbaar bent met het openenbloot vervoer! Wil jij weten hoe ondeugend dit brave girl kan zijn…

Over jou: Berichtjes met image graag! Je krijgt ook die van mij te zien, dus…

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
25 mrt 2014 Geplaatst in West-Vlaanderen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!