Zoeken

sex afspraak met: Roxxxy uit Amstelveen, Noord-Holland

Roxxxy

 • Naam: Roxxxy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amstelveen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hey hallo!

Leuk dat je even kijkt hier.. Ik zal proberen even een indruk van mezelf achter te laten. Ik woon in één van de leukste steden van Nederland in een onwijs appartementje in Amstelveen. Tja, ik had liever aan een gracht in de centrum van Amsterdam gewoond, maar daarvoor moet ik de jackpot winnen ben ik bang :p

Ben altijd leuk druk met werk, muziek (zing meer en speel gitaar en piano), en probeer daarnaast nog regelmatig de sportschool op te zoeken. Mijn leven is eigenlijk behoorlijk compleet behalve… iemand om het mee te geven.

Ik ben gevoelig en ambiteus, maar daarnaast vooral erg lief. (Oh wat belachelijk om dit op te schrijven…)
Ik heb graag personen om me heen en zal niet vlot avonden achter elkaar alleen thuis zitten.

Over jou: Ben eigenlijk op zoek naar iemand met een positieve open instelling, bourgondisch, lol, muziek liefhebber, iemand die graag een knuffel geeft, iemand die me iets te vertellen heeft en me af en toe kan afremmen. Het liefst wat ouder..

Mocht je je hierin kunnen vinden dan hoop ik iets van jou te horen!

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
21 sep 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!