Zoeken

sex afspraak met: SmallSam uit Lelystad, Flevoland

SmallSam

 • Naam: SmallSam
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Lelystad
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een ervaren man zal zeker begrijpen dat ik als wijfie in een verhouding niet met mijn gelaat in zicht wil. Geloof me, als het kon zou ik het zeker doen, maar ik ben bang dat mijn vriend mij iets zou aandoen als hij wist waar ik mee bezig was. Maar eigenlijk wil ik hem toch helder maken dat hij niks kan presteren in bed. Ja, ik heb het behoorlijk lastig voor mijzelf gemaakt

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 jun 2013 Geplaatst in Flevoland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!