Zoeken

sex contact met: Darkshadow11 uit Antwerpen, Antwerpen

Darkshadow11

 • Naam: Darkshadow11
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ben een gezellige, prettig gestoorde, soms tegendraadse 🙂 sportieveling met wie je meer kan lachen, maar ook een leuk conversatie kan hebben. Ik ben vaak zeker in voor wat leuks of totaal iets nieuws. Ik ben meerzijdig, niet saai, ik kan lekker oppervlakkig zijn, maar geniet ook van diepgang.

Over jou: Ik kijk de kat eerst uit de boom maar als ik op mijn gemak ben dan kom ik los.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , ,
12 aug 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!