Zoeken

sex contact met: NieuweIk uit Mechelen, Antwerpen

NieuweIk

 • Naam: NieuweIk
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 69 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Mechelen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: De geile ik, dat ben ik. Een nieuw begin na een nare scheiding. Ach, wat is naar. We waren elkaar zat. Sommigen kunnen levensjaren bij elkaar blijven, ondanks de kleine irritaties. Maar ik ben vooruitstrevend, geniet van geile geile dingen. geniet ervan om met de jonge personen mee te gaan. Zo ook in de wereld van sex en liefde. Lekker intiem zijn met andere knapen dan die van mij, en zo kwam een scheiding tot stand….
Ik heb voor mijzelf gekozen, en dat blijf ik doen. Geen verbintenis, gewoon ruimdenkend en blij!

Over jou: U bent ruimdenkend en blij. Wil niet gebonden zijn maar loopt zeker met de tijd mee. sex is waar u dikwijls aan denkt en graag wilt doen. Maar met een vitaal body en vitaal verstand.
Een tante is voor u om te verwennen, maar ook om er door verwend te worden. Een vonk is van belang.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
24 feb 2014 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!