Zoeken

sex contakt met: Saskia78 uit Zeist, Utrecht

Saskia78

 • Naam: Saskia78
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Zeist
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Uhm, ja waar zal ik beginnen? Nou, ik ben dus ruimdenkendgezel (sort of) en ben pas geleden gedumpt door mijn vriend omdat hij mij betrapte in bed met een schatje van mij. Ik dacht dat hij het zeker oke zou vinden, maar blijkbaar dus niet. Pff, nou dan niet hoor. Nou dan weet je nu dus dat ik bi ben en soms gebrek heb aan mevrouwenliefde. Dat is niet persoonlijk bedoeld hoor, maar soms is dat gewoon fijner. Maar ik ben hier zeker om een man te zoeken en geen mevrouw. Vanwege mijn werk heb ik een ruimdenkend onregelmatig leven (ik ben airhostess) en vlieg ik over de gehele wereld. Ik ben dus niet zo altijd thuis en heb dus maar een kleine vriendenclub. Vandaar dat ik via internet op zoek ben naar…? Een spannende man…

Over jou: Ben jij die ene mooie en lekkere spontane openminded man, die het niet erg vind om af en toe zijn schatje te geven met een andere wijfie? Dan ben jij misschien zeker mijn spannende liefde!
Als je het heeeel lief vraagt krijgt je van mij mischien zeker een mooiere plaatje. 😉

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
06 nov 2013 Geplaatst in Utrecht

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!