Zoeken

sex met: Chada uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

Chada

 • Naam: Chada
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 54 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn vriendinnen proberen al een jaar of twee mij te koppelen aan een man. Maar eerlijk gezegd zit ik niet meer op een spannende romance te wachten. Mijn man is vier jaar geleden overleden en ik heb een drukke baan waar ik meer voldoening uit haal. Maar eerlijk is eerlijk, een keertje uitgaan met een charmante man zie ik best zitten.

Over jou: Een mooie charmante man die van (moderne) kunst geniet. Graag af en toe met mij een tentoonstelling bezoekt. Van theater en etentjes bij kaarslicht met Champagne geniet.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
15 mrt 2014 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!