Zoeken

sex met: Madonna79 uit Zwaanshoek, Noord-Holland

Madonna79

 • Naam: Madonna79
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 34 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zwaanshoek
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen:
 • Haar:
 • Roken: Ja
 • Piercing:
 • Tattoo:

Over mij: personen zeggen vaak tegen me dat ik op Madonna lijk. Ik hoop toch zeker dat ze een jonge versie bedoelen want ik ben pas 34 hoor. Ik woon samen met een hele mooie kerel en heb het verder prima voor elkaar. Wat ik hier dan doe? Ik wil me weer eens echt 18 voelen, lekker stappen en feesten en zuipen met iemand van 18-25 en in een steegje ………….. ow ging ik nu te ver?

Over jou: Bij voorkeur ben je nog lekker jong! Maar als je denkt waar te kunnen maken om in ieder geval dat idee te geven vind ik het ook best. EENMALIG! Ik wil geen romance want die heb ik al. Gewoon een sexafspraakje.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 aug 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!