Zoeken

sex met: Mieke90 uit Ganshoren, Het Brussels Hoofdst

Mieke90

 • Naam: Mieke90
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Ganshoren
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, mijn naam is Mieke, 19 jaar en woon in Ganshoren, ik studeer op dit moment. Ik ben op zoek naar een lekkere gast voor een hopelijk vaste verhouding, maar mag ook lat verhouding zijn (iets spannends of avontuurlijks). Ben jij die lekkere vriendelijke gezellige gast, laat het me weten!

Zelf ben ik, lief, zorgzaam, betrouwbaar, romantisch, liefdevol en geniet erg meer van lol !

Als je wat wilt weten kun je het gewoon vragen, geef op bijna alles we antwoord.

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
06 jan 2014 Geplaatst in Het Brussels Hoofdst

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!