Zoeken

sex met: Spandexie uit Zaandam, Noord-Holland

Spandexie

 • Naam: Spandexie
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Zaandam
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo:

Over mij: Hoihoi, ik ben Lexie, fotomodel en heb een romance met Sonja. leven samen. Sonja is 100% lesbisch, ik ben bi. Om ook mijn andere sexuele behoeftes te vervullen zoek ik dus regelmatig via sexdating sites lekkere gozers voor sex. Sonja weet hier overigens van af. Hoe zeker ze het soms ook een beetje moeite mee heeft, gunt ze me deze vrijheid zeker. Heren, even voor de duidelijkheid, een triootje met ons samen gaat er niet in zitten, daar wil ze niet aan meedoen. Helaas zou ik haast zeggen want dat lijkt me zelf zeker erg geil.
Naast mijn sexuele voorkeur heb ik ook nog een aantal fetishen. Nieuwschierig zekerke? Mijn profielnaam geeft al iets weg, maar er zijn er meer. Misschien een leuk onderwerp om een gesprekje mee te beginnen.

Over jou: Je moet zeker een beetje ruimdenkent zijn en het leuk vinden om af en toe outside the box te denken wat sex betreft. Ik val voornamelijk op mooie, stoere gasten met een goed verozrgd en strak figuur maar verras me maar.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
31 dec 2013 Geplaatst in Noord-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!