Zoeken

sexcontact met: Whooheee uit Eindhoven, Noord-Brabant

Whooheee

 • Naam: Whooheee
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Eindhoven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Kiek me goan!!!!!!!!!!!! Knotsgek, verstand op nul, lomp en volgasgaan. 😛 Als je een keurig chick zoekt met een geordende agenda en door de stad loopt om mooi te zijn, dan ben je bij mij aan het ‘verkeerde’ adres. ik heb totaal geen gene en misschien ben ik ook zeker een beetje exhibitionistisch hahahahaha. dit is ook de reden dat ik geen gebondenheid heb omdat er geen gozers zijn die het met me uithouden. Ik heb zelfs gebondenheids met vrouwen geprobeerd maar dat liep toch ook niet zoals gehoopt. :S

Mahr je bent jong en je experimenteert wat. dus dat moet kunnen, toch?

Over jou: Durf jij omtegoan met iemand die NIET monogaam is. zich niet aan etiketten houd. weet wat ze wil. enorm meer lult en thuis lekker vertroeteld wil worden???

Ben je een beetje gek, niet jaloers, heb je eigen vrienden waarmee je je eigen ding doet en kun je eerlijk zijn als het moet???

Stuur me dan a.s.a.p een boodschapje want dan moeten wij elkaar ontmoeten.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
12 sep 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!