Zoeken

sexcontakt met: Brennah uit Eindhoven, Noord-Brabant

Brennah

 • Naam: Brennah
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Eindhoven
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zoek een mooie spontane kerel, sociaal en niet op z’n bekkie gevallen. Ik weet wat ik wil en ben een kletskous. ik ben romantisch en je vind me savonds dus regelmatig op de bank met een mooie film en de kaarsjes aan. nu zou het zeker leuk zijn om iemand te vinden om samen op die bank te zitten.

Wil je meer weten email me

Over jou: Ik zoek geen persoon die in de weekenden languit op de bank voetbal ligt te kijken. Ik geniet van een actieve persoon, gezonde instelling en een positieve kijk op het leven.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 nov 2013 Geplaatst in Noord-Brabant

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!