Zoeken

sexcontakt met: Frederiekke uit Antwerpen, Antwerpen

Frederiekke

 • Naam: Frederiekke
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn studenten zien mij als een pittige tante, en daar hebben zij volkomen gelijk in! Als alleenstaande mokkel moet je dikwijls je mannetje staan, vooral met studenten. Ik geef toe, sommige zou ik mijn tanden zeker in willen zetten. Maarja, werk en prive alleenstaand houden. Gelukkig hoeft dat niet hier!

Over jou: ik val op jongere heren, dit omdat het een fantasie van mij is. En het liefst maak ik mijn geilste fantasieen waar.
je moet er verzorgd uitzien, onbehaarde, positieve mentaliteit, maar niet perse ervaren in seks.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , ,
26 jun 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!