Zoeken

sexcontakt met: Renatev90 uit Leiden, Zuid-Holland

Renatev90

 • Naam: Renatev90
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: zwart
 • Roken:
 • Piercing: HBO
 • Tattoo:

Over mij: Oke dit is echt al website nummer 90, vandaar de v90, versie nummer 90 van mijn profiel. Ik heb al zeker wat dates gehad, ook met mooie heren, maar die haakte dan bij date nummer 2 af. Het gaat de meeste heren toch maar om 1 ding. Dus ik dacht wat als ik het nou omdraai en op zoek ga op deze website, zijn hier zeker heren die het groter volhouden met mij dan 1 date?

Over jou: De ideale man bestaat niet, maar boys die hun best doen mij te begrijpen en hun emoties durven te tonen vind ik erg seksy. Ik begrijp ook dat de meeste boys hier niet op zoek zijn naar een gebondenheid, dus ik vind het ook leuk om gewoon af en toe af te spreken, maar liever geen one night stands. Ik zoek zeker iets meer dan seks.

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
07 aug 2013 Geplaatst in Zuid-Holland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!