Zoeken

sexcontakt met: Trijntjethuis uit Essen, Antwerpen

Trijntjethuis

 • Naam: Trijntjethuis
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 45 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Essen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo iedereen,
Mijn naam is Trijntje, ik ben een 45 jarige alleenstaand meid op zoek naar liefde en geluk. Maar ik weet nu al dat ik helemaal wegval hier tussen al die andere vrouwen die zoeken naar liefde (of wat zij ook zoeken)
Dus om een beetje op te vallen, ga ik contact opnemen op elk boodschap die ik mag ontvangen, met een bijbehorende lekkere image van mijzelf 😉

Over jou: Boeiend, innoverend, grappig, leuk, romantisch, mag zeker een beetje opscheppen, sportief… maar zeker dan met sportschoenen en gaan hardlopen of fietsen, niet op de bank liggen en voetbal of Formule 1 kijken hahahah

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 nov 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!