Zoeken

vreemdgaan met: Deborahcool uit Herselt, Antwerpen

Deborahcool

 • Naam: Deborahcool
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Herselt
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hoi, ben Deborah, op zoek naar haar spannende kerel! Niet dat ik ze al een idioot slijt 😉 Maar het is er weer eens tijd voor. Ik werk als accountmanager bij een online business consultant agency. Dit doe ik net een paar maanden nadat ik werd ontslagen wegens bezuinigingen bij de concurrent. Tja, zo kan het leven ook lopen. Ook een van de redenen waarom het uitging met mijn ex. Je onzekere arbeidstoekomst ga je een beetje negatief afreageren op je familie, dus toen ging het vlot fout. Maar nu met mijn spannende baan zijn spannende kansen ontstaan. En misschien vind ik ze zeker hier

Over jou: Tegen alle verwachtingen in hier een gokje wagen, kijken of hier mijn mooie prins ergens op zijn paard aan het rondrennen is. Tot nu toe ( even vluchtig gekeken) zijn er behoorlijk meer prinsen. Wanneer komt de mijne mij redden?

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
30 nov 2013 Geplaatst in Antwerpen

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!