Zoeken

vreemdgaan met: Emrise uit Bilzen, Limburg_be

Emrise

 • Naam: Emrise
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 49 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Bilzen
 • Lengte: tussen de 1.80 en 1.90
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken:
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo:

Over mij: Ik ben een alleenstaande sterke dame van Marokaanse afkomst. Ik woon deels in Marokko, deels in België. Ik bezit een modellenbureau in Marokko en ben redelijk succesvol. Vroeger was ik een bekend model maar heb het stokje overgegeven aan de jongere generatie. Deze meiden begeleid ik in hun carierre. Ik heb een gebondenheid in Marokko maar wanneer ik in België ben, ben ik vaak op zoek naar mooie gozers. Eigenlijk zoek ik een soort deeltijd gebondenheid. Zou dat een spannende trend kunnen worden denk je?

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
27 feb 2014 Geplaatst in Limburg_be

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!