Zoeken

vreemdgaan met: Inges2013 uit Doetinchem, Gelderland

Inges2013

 • Naam: Inges2013
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Doetinchem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben nu een half jaartje vrijgezel nadat ik de jaloezie van mn ex een beetje zat was. Het begon onschuldig tot hij mij overal ging volgen en vrienden van mij ging lastig vallen dat zij niet met mij te maken mochten hebben. Ja, dat is een doodsvonnis voor een verhouding.
En nu? zeker wat dates gehad, maar niet om over naar huis te schrijven.

Over jou:

sexcontakt zoeken

Tags: , , , , , , , ,
26 jun 2013 Geplaatst in Gelderland

Meld je nu gratis aan om Sexdating contacten te zoeken!